Голямото събитие в днешния ден категорично е завръщането на Хуан

...
Голямото събитие в днешния ден категорично е завръщането на Хуан
Коментари Харесай

Завръщането на Хуан Мартин Дел Потро: Коментирайте днешните мачове


Голямото събитие в днешния ден изрично е завръщането на Хуан Мартин Дел Потро. Шампионът на US Open за 2009 година ще излезе на корта за пръв път от близо три години насам в финален мач от програмата на шампионата в Буенос Айрес. Опонент на Кулата от Тандил ще бъде шестият в схемата Федерико Делбонис, а дуелът посред им ще стартира не преди 01:00 ч.

Пълната стратегия за шампионата в Буенос Айрес можете да видите ТУК

Интересни конфликти ни чакат и в Ротердам, където ще забележим в деяние двамата топ сложени. Не преди 13:30 ч. защитаващият купата Андрей Рубльов ще се изправи против квалификанта Хенри Лааксонен, а в 20:30 ч. Стефанос Циципас ще стартира присъединяване си в шампионата с мач против Алехандро Давидович Фокина.

Пълната стратегия за шампионата В Ротердам можете да видите ТУК

Мачовете в Далас стартират в 20:00 ч. с борбата сред Тенис Сандгрен и Маркос Гирон. Веднага по-късно Максим Креси ще играе с Юрий Родионов, а в третия дуел от програмата участващия с „уайлд кард“ Джак Сок ще се изправи против Оскар Оте.

Пълната стратегия за шампионата в Далас можете да видите ТУК

Междувременно на WTA 500 шампионата в Санкт Петербург програмата ще стартира в 10:00 ч. с мача сред шестата в схемата Петра Квитова и Юле Ниймайер. Анастастия Павлюченкова и Йелена Остапенко ще се изправят надлежно против Жаклин Кристиан и Шиню Уан, а в петия мач от програмата на централния корт поставената под №1 Мария Сакари ще се изправи против Анастасия Потапова.

Пълната стратегия за шампионата в Санкт Петербург можете да видите ТУК

Днес ще има и няколко мача с българско присъединяване. Димитър Кузманов ще играе в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата в Бангалор, а негов конкурент ще бъде преставителят на домакините Праджвал Дев (№965).

Междувременно Ани Вангелова стартира присъединяване си на ITF шампионата в Анталия с дуел против румънката Ванеса Теюшану (№992), а Джулия Терзийска ще играе с Кристиана Ферандо (№295) на старта в Порто.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР