Голямото пътуване за празничните дни продължава и днес.В първия от

...
Голямото пътуване за празничните дни продължава и днес.В първия от
Коментари Харесай

Голямото пътуване продължава и днес – тапи по граничните пунктове, АМ „Хемус” и АМ „Тракия”

Голямото пътешестване за празничните дни продължава и през днешния ден.

В първия от почивните дни тапи и километрично запушване има граничните пунктове с Турция, Гърция и Сърбия, както и по автомагистралите „ Хемус” и „ Тракия”.

Хиляди българи, тръгнали към Одрин, часове чакат на границата, поради срив в митническата система на турските управляващи
Огромни опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” (СНИМКИ И ВИДЕО) Причината са многото пътуващи за празниците и срив в митническата система на турците
Проблемите със системата на турските митнически служби са почнали още от 8 сутринта. Това на процедура е спряло работата на всички гранични пунктове.

Засилен трафик и тапи има през днешния ден и на път Е-79 към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата”. Опашки има и на граничния пункт Кулата – Промахон.
Тапи и засилен трафик към Гърция (СНИМКИ И ВИДЕО) Опашки има и на граничния пункт Кулата – Промахон
Колона от коли с дължина 6 км се образува на автомагистрала „ Хемус” при тунел „ Витиня”. Екипи на Пътна полиция са на мястото и контролират трафика.

Интензивен трафик и тапи има и на автомагистрала „ Тракия” при 85-ия километър. Опашката е близо 2 км, оповестиха фенове. В региона има ремонт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР