Голямото дерби на старта на петия кръг от груповата фаза

...
Голямото дерби на старта на петия кръг от груповата фаза
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Челси - Ювентус, СЪСТАВИ

Голямото дерби на старта на петия кръг от груповата фаза на опълчва настоящият притежател на трофея и италианския гранд . При срещата им отпреди няколко седмици " бианконерите " надвиха с минималното 1:0, което им обезпечава лидерската позиция все още.
" Сините " обаче не са споделили последната си дума. Двубоят на " Стамфорд Бридж " започва в 22:00 часа българско време и ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
Челси: Менди, Рюдигер, Силва, Чалоба, Чилуел, Джеймс, Канте, Жоржиньо, Хъдсън-Одой, Зиеш, Пулишич
Ювентус: Шчесни, Алекс Сандро, Де Лихт, Бонучи, Куадрадо, Маккени, Рабио, Локатели, Бентанкур, Киеза, Мората
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Вече споменахме за провалянето на Челси от Ювентус при срещата им от втория кръг. Любопитното е, че това бе и едиственият мач в шампионата досега, в който " сините " от Лондон позволиха попадение във вратата си.
Тази среща удължи и серията без победа на англичаните против този противник на 4 дуела (2 равенства и 2 загуби), като последните 2 за провали, при които даже не означават гол. Нов триумф за Масимилиано Алегри над Челси ще бъде исторически.
Първо, че няма различен тим, който е записвал 3 следващи победи в Шампионска лига против Челси, второ, че Ювентус ще се трансформира в единствения отбор, който е спечелил 4 следващи гостувания в европейските клубни шампионати против британски представители.
Юве е на противоположния полюс в Серия А, само че това най-много се дължи на мъчното начало. " Бианконерите " имат единствено 2 провали в последните си 11 публични мача (8 победи и 1 равенство), като също така лимитират противниците си до най-много 1 попадение в 7 от тези срещи.
Челси ще бъде доста усложнен против Ювентус и заради друга причина. Европейският първенец е спечелил единствено 1 от последните си 10 мача против италиански противници, като в останалите е записал 3 равенства и 6 загуби.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР