Голямото дерби на Мадрид между Реал и Атлетико завърши без

...
Голямото дерби на Мадрид между Реал и Атлетико завърши без
Коментари Харесай

Реал и Атлетико не успяха да се победят на "Бернабеу"


Голямото дерби на Мадрид сред Реал и Атлетико приключи без победил, откакто двата отбора направиха 1:1 на Сантяго Бернабеу в среща от 31-ия кръг на испанската Ла Лига. Двубоят бе под номер 270 сред двата отбора във всички шампионати, като днешното тъждество несъмнено ще се хареса доста повече на гостите, които резервираха задатъка си от 4 точки пред своя градски противник в битката за второто място в класирането.

От своя страна футболистите на Кралския клуб могат да съжаляват много, че не стигнаха до успеха, защото в огромни интервали от срещата преобладаваха над своя противник. След нулево тъждество на почивката, Кристиано Роналдо откри резултата в интерес на домакините в 53-ата минута. Португалецът, който се намира в невероятна форма, вкара доста красиво попадение, засичайки от воле центриране на Гарет Бейл за 1:0. Отговорът на „ дюшекчиите “ обаче бе незабавен и единствено четири минути по-късно звездата на отбора Антоан Гризман възвърне равенството. Френският национал бе изтърван от отбраната на „ белите “ и оставен на чиста позиция не сбърка за 1:1. Малко по-късно отборът на Диего Симеоне можеше да стигне до цялостен поврат, откакто Коке се озова на чиста позиция и шутира към вратата, само че Кейлор Навас показва брилянтен инстикт и опази вратата си от чист гол.

В последна сметка равенството се резервира до последния съдийския сигнал и двата отбора си поделиха по точка. В класирането Атлетико остава втори с 68 точки, до момента в който Реал е трети с 64. Убедителен водач продължава да е Барселона със 79. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР