Голямото дерби на Италия между Интер и Ювентус е гвоздеят

...
Голямото дерби на Италия между Интер и Ювентус е гвоздеят
Коментари Харесай

Дербито между Интер и Ювентус пряко по MAX Sport 3 в неделя вечер

Голямото дерби на Италия сред Интер и Ювентус е гвоздеят в уикенд програмата на спортните канали на А1. Издание №236 на Derby d'Italia носи и спомагателен заряд, защото все още двата отбора заемат първите две места в класирането. След 6 кръга „ нерадзурите” от Милано имат цялостен актив от 18 точки, до момента в който „ остарялата госпожа” е с две по-малко. Възпитаниците на Антонио Конте ще преследват първи триумф против торинския клуб от септември 2016 година, когато, още веднъж като домакини, надвиха с 2:1. Дербито ще може да се наблюдава директно в неделя вечер от 21:45 часа по MAX Sport 3.

Осмият кръг на испанската Ла Лига ще предложи на почитателите два конфликта сред представители на топ 6 във краткотрайното класиране. В събота от 17:00 часа първият във краткотрайното класиране Реал Мадрид е хазаин на сензацията Гранада. Андалусийците са на втора позиция в таблицата, като изостават единствено на една точка от Кралския клуб. Двубоят ще се излъчи директно в ефира на MAX Sport 4.

В неделя вечер от 22:00 часа и още веднъж по MAX Sport 4 Барселона е хазаин на Севиля. След неувереното начало на сезона в Ла Лига, Лионел Меси и компания демонстрираха, че намират верния темп, откакто през седмицата съумяха да извърнат Интер до 2:1 в дербито на Шампионската лига.

Освен футболните страсти, уикенд програмата на спортните канали на А1 ще предложи на почитателите и атрактивни конфликти от UFC и следващия старт от MotoGP.

Големият мач на UFC 243, който ще се организира пред над 50 000 фенове на стадиона в Мелбърн, Австралия, ще опълчи Робърт Уитъкър и Израел Адесаня в съединителен мач за купата в междинна категория. Галавечерта е с начален час 5:00 в неделната заран и ще се излъчи директно по MAX Sport 2.

В неделя от 9:25 часа MAX Sport 1 ще излъчи директно старта за Голямата премия на Тайланд в MotoGP. При победа в надпреварата лидерът в класирането в MotoGP Марк Маркес ще си обезпечи и на доктрина 6-а купа в Кралския клас четири старта преди края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР