Голямо щастие сполетя певицата ДесиСлава. Макар да е още млада,

...
Голямо щастие сполетя певицата ДесиСлава. Макар да е още млада,
Коментари Харесай

ДесиСлава стана баба

Голямо благополучие сполетя певицата ДесиСлава. Макар да е още млада, изпълнителката на шлагера " Две сърца " се похвали, че преди броени минути е станала баба за първи път. 

Нейният наследник Майки стана татко и я направи млада баба за първи път. Деси не скри гордостта си от новата си роля и насладата от бащинството на сина си. Бебето носим името на самата певица, което още повече я извърши с усеща на благополучие и признателност.

В пост в обществените мрежи, ДесиСлава не скри насладата си от новата стъпка в живота си. " Дааа, вълнуващо е доста! Боже, благодаря ти, че ме подари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това благополучие ", показа певицата.

ДесиСлава е едвам на 45 години, само че към този момент с купата " баба ". Майки и Анджела са гаджета от няколко години и появяването на правоприемник беше единствено въпрос на време. Откакто се разбра, че ще става татко, Майки стартира да работи за майка си, с цел да може да се грижи за фамилията си. Той стана озвучител на Деси и върви с нея на всичките й участия.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР