Голямо сътресение се случва в момента в редиците на ГЕРБ,

...
Голямо сътресение се случва в момента в редиците на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Пик: Голямо сътресение в момента в ГЕРБ! Не пускат Делян да си ходи

Голямо разтърсване се случва сега в редиците на ГЕРБ, научи ПИК. Депутатите не желаят да одобряват оставката на Делян Добрев. Народните представители на Борисов са уверени, че сътрудника им е почтен и не може поради клюки да се отдръпна от политиката. 

" Това е неприемливо, поради едни клюки на Българска социалистическа партия да си отиде ", възмущават се гербаджии. 

Десислава Атанасова написа и пост във Facebook, с който споделя, че ще гласоподава срещу оставката на Добрев, а по информация на ПИК образеца й ще бъде последван и от доста други. 

" Не одобрявам оставката на Делян Добрев, като депутат!

Ще гласоподавам срещу! ", написа Десислава Атанасова. 

Към " митинга " на Атанасова намерено се включи и сътрудника й Александър Ненков. " Не одобрявам оставката на Делян Добрев! ", написа в профила си депутатът. 

" Подкрепям Делян Добрев в това тестване! И не мога да позволи, че ще пострада от следващите калташки бсп-инсинуации и операции на общественото мнение. Делян е кадърен, изобретателен, интелигентен човек. Той е заслужен и почтен човек! Доказа го с искреността и откритостта на позициите си и в тази борба! Той не понесе комфорта на възможното съглашателството, с което други биха се примирили. Пое отговорността напълно и за всичко! 

Делян ми е другар, с който се гордея! Имаме потребност от такива хора! Ще се боря за него като за брат и другар, като за себе си! ", написа шефът на правна комикия Данаил Кирилов. 

Още по-краен беше зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев. Ето какво написа той в отбрана на своя сътрудник: 

Морал и достолепие са категории. Тежки категории. Категории, в които не могат да се бият всички. 

Делян Добрев да вземем за пример сподели, че на кръга и на живота, и на политиката е спечелил златни пояси и в двете, като без капка терзание преодолява всеки съперник, който опита да оспори купите му по чест. 

От друга страна обаче имаме и други първенци. Такива по низост и дебелоочие. Те имат платинени, обсипани със скъпоценности оценки. Е да, с кафяв колорит, само че несъмнено си проличава, че са изпечени, подчертани мерзавци. Няма неточност. 

Тези същите през днешния ден си, мислят че са победили над Делян. 

ХА-ХА-ХА! 

И в този момент, с цел да ме схванат калните одежди вярно - следва ви да видите в действителност кой кум, кой сват, кой на булката брат.

По-рано през днешния ден министърът на правораздаването Цецка Цачева научи в ефир за оставката на Добрев и за диалога му с Борисов. Тя остана извънредно сюрпризирана и даже не знаеше по какъв начин да разяснява новината. 

Остава под въпрос по какъв начин ще гласоподават съдружните им сътрудници от Обединени патриоти в пленарна зала. 

Припомняме, че до оставката на Добрев се стигна след изнесена информация от депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева, която упрекна сътрудника си от ГЕРБ, че е назначил свои близки и родственици на значими управителни постове в хасковската администрация. Това се случи незабавно откакто ГЕРБ смъкнаха доверието си от кмета Добри Беливанов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР