Голямо протестно автошествие, част от гражданското неподчинение срещу властта, се

...
Голямо протестно автошествие, част от гражданското неподчинение срещу властта, се
Коментари Харесай

Внимание! Гответе се за адско пътуване, ако искате да стигнете утре до курортите по Южното Черноморие! Готви се протестно автошествие

Голямо протестно автошествие, част от гражданското непокорство против властта, се готви на следващия ден в Бургас, за да се затрудни трафикът на коли с хора, които имат за цел да изкарат уикенд на Южното Черноморие. Инициативата е събрала към този момент стотици, които са удостоверили присъединяване, тъй че сигурно неприятни страсти ще има за влизащите към Бургас от Автомагистрала " Тракия ". И без това всеки летен петък въпросният сектор е претрупан, а в този момент съзнателно постепенно движещи се коли ше спомогнат за това.

Организатор на шествието с коли е  Виктория Върбанова. Младата жена, която е от структурата на Политическа партия " Възраждане " на Костадин Костадинов, ще предвожда колите на протестния поход, който би трябвало да тръгне от паркинга на „ Метро “ при изхода на Бургас, да стигне до надлеза на „ Джъмбо “ и да се върне назад на кръговото при хотел „ Мираж “ – обиколки, които ще не престават сред 17:00 и 20:30 часа с постепенно движение.

От ОДМВР-Бургас оповестяват, че са известени публично за събитието и ще създадат всичко допустимо по защитата на всеобщото мероприятие, чиято цел, явно, е бойкот на идния уикенд на морето за хиляди българи, идващи от вътрешността на страната. Точно в този часови диапазон се чака най-натовареният трафик към Южното Черноморие. 

Виктория Върбанова е внесла уведомлението през днешния ден в дирекцията на Министерство на вътрешните работи. Публикувала е обявата и в личния си фейсбук профил.

Утре се чака същински призрачен сън по Автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас, защото по същото време към града ще са поели и стотици рокери за летния им Мото-рокфест Бургас 2020. Официалното разкриване на националното събитие е за 19 ч. – в Отманли, което значи, че би трябвало да влязат в Бургас, с цел да стигнат до парка.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР