Голямо меле са си спретнали играчите на Манчестър Юнайтед и

...
Голямо меле са си спретнали играчите на Манчестър Юнайтед и
Коментари Харесай

Бой на „Олд Трафорд“ след дербито!

Голямо меле са си спретнали играчите на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити след градското дерби в неделя. Двубоят беше извоюван от „ жителите “ с 2:1, а бурната наслада на спечелилите е отприщила гневна реакция от „ алените дяволи “ още в тунела на „ Олд Трафорд “. Разрастването на спора е било предотвратено с намесата на полицията и стюардите.

Освен остри думи са били разменени и удари. Британските медии оповестяват и за летящи бутилки. Микел Артета, който приключи кариерата си и стана помощник Пеп Гуардиола, е получил аркада на веждата. Има информации, че и различен човек от екипа на управител на Сити е потърпевш след препирня с Жозе Моуриньо.

Специалния е изискал „ жителите “ да покажат повече почитание към изгубилия отбор. Моуриньо влезнал съблекалнята на противника и е влезнал в спор с младия вратар Едерсон. Двамата почнали да сипят обиди един върху различен на португалски, като Моуриньо е обвинил бразилския вратар, че е бавил времето по времето на мача. След това пък на чист британски е употребявал и следните думи: „ По дяволите, би трябвало да покажеш почит. Кой си ти?”.

Има сведения, че Моуриньо е бил ударен от пластмасова бутилка, както и че е бил заливан с мляко. Щом нещата поутихнали Специалния се отправил към стаята на съдиите, с цел да изрази недоволството си от отсъждането на Майкъл Оливър при съприкосновението сред Андер Херера и Николас Отаменди в наказателното поле.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР