Голямо количество тротил е бил открит във врачанско село, съобщи

...
Голямо количество тротил е бил открит във врачанско село, съобщи
Коментари Харесай

Полицията излезе с неочаквани разкрития по случая с намерения вчера тротил в Бъркачево

Голямо количество тротил е бил открит във врачанско село, заяви през вчерашния ден извънредно организация BulNews.bg. Информацията беше доказана в днешния информативен бюлетин на Областна дирекция на полицията във Враца.
Припомняме, че поради голямото количество взривен материал в Бъркачево дойдоха незабавно чиновници на отдел „ Противодействие на бомбения тероризъм “ от София. До обезвреждането на материала беше отцепен целия регион към къщата, който се охраняваше от чиновници на РУ-Бяла Слатина до идването на способените органи. Точното количество тротил е 10 шашки по 200 грама всяка.
Неочакваната информация, която се оповестява в днешния бюлетин е, че сигналът за тротила в действителност е подаден от притежателя на къщата и изрично не е негов. Мъжът с букви Л.В. е закупил неотдавна парцела и при осъществяване на ремонтни действия по тавана на постройката, ненадейно се натъкнал на голямото количество гърмеж, съхранявано в дървен сандък. Материалът е оставен там от предходните жители на къщата.
Новият притежател се е обадил в 13ч. в локалното районно ръководство, а до 17ч. следобяд на същия ден взривните субстанции са били предадени на чиновниците от СОБТ-София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР