Голямо количество наркотици и нелегални цигари са иззели видинските полицаи

...
Голямо количество наркотици и нелегални цигари са иззели видинските полицаи
Коментари Харесай

Ударна спецакция във Видинско! Спипаха дилъри с голямо количество кокаин и амфети, има задържана /снимки/

Голямо количество опиати и незаконни цигари са иззели видинските служители на реда при спецоперация, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Акцията е извършена под надзора на прокуратурата. В хода й проверяващите са конфискували 1 кг амфетамин, 30 грама кокаин и 1 444 кутии цигари.
Специализираната интервенция е започала рано сутринта през вчерашния ден и е траяла до 22 часа.
В 21.55 часа в село Цар Симеоново униформени спрели за инспекция лек автомобил „ Фиат “ с видинска регистрация, ръководен от 18-годишен юноша. В колата пътували и две млади видинчанки. В хода на инспекцията едната от тях - 22-годишна, изхвърлила две пакетчета отвън автомобила. При последвалия оглед в тях проверяващите открили бяло прахообразно вещество с общо тегло 30 грама. Белият прахуляк реагирал на кокаин при полевия наркотест. От багажника на транспортното средство криминалистите са иззели полиетиленов плик с 1 кг пресовано бяло вещество, реагирало на амфетамин при полевия наркотест.
22-годишната жена е арестувана и приведена в полицейския арест за период до 24 часа. Разследването по случая продължава, в районното ръководство във Видин е формирано досъдебно произвеждане.
В хода на акцията чиновниците на реда са претърсили частен парцел, в село Жеглица, населяван от 40-годишен мъж. Там разкрили и иззели 0.800 кг нарязан на ситно тютюн и 28 880 къса цигари „ Karelia blue “ без бандерол. Работата по случая продължава, а по случая формирано е досъдебно произвеждане.
Съвместните дейности на полицията и прокуратурата на територията на област Видин не престават, допълват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР