Голямо количество наркотични вещества, оръжие и боеприпаси са иззети при

...
Голямо количество наркотични вещества, оръжие и боеприпаси са иззети при
Коментари Харесай

Над 3 кг наркотици, оръжие и боеприпаси са иззети при спецакция във Варна

Голямо количество наркотични субстанции, оръжие и муниции са конфискувани при спецоперация, извършена от криминалисти на бранш „ Наркотици “ в ОДМВР-Варна, оповестиха от полицията за Moreto.net

Действията стартирали след продължителна оперативна работа. Вчера към 19.00 часа криминалистите засекли пред дома му в кв. „ Младост “ 44-годишен варненец. При типа на униформените, той хвърлил огромен сак в колата си, само че опитът му за бягство бил осуетен. Последвало претършуване в автомобила, в който криминалистите попаднали на съвсем цялата гама от наркотични субстанции, военен револвер със заглушител и със заличени серийни номера и три кутии муниции. Процесуално-следствени дейности били осъществени и в населявания от него и брат му адрес. Като родственикът му е с голям брой криминалистически регистрации и осъждан, и съгласно първичните данни, двамата са се занимавали с наркоразпространение. Освен оръжието и боеприпасите, общо са конфискувани марихуана - 15,62 г, метамфетамин – 351, 03 г, хероин – 1 799,73 г, кокаин – 908,36г, екстази – 111, 39 г и хашиш 198,32 г, електронна везна, 12 000 лева и 20 000 евро.

Досъдебното произвеждане, което е формирано по случая / по член 354 а от НК/, е по разказа на ОДМВР –Варна и за него е известена Окръжна прокуратура. Разследването по цялостното изясняване на незаконната активност на двамата мъже продължава.

Отново нощес е арестуван и 24-годишен локален гражданин, още веднъж за разпространяване на опиати. Арестът е сбъднат към 18 часа от служители на реда от Трето районно управление (на МВР). При претършуване в жилището му в кв. „ Възраждане “, откъдето той е правил незаконната активност са открити и конфискувани към кг марихуана, електронна везна и 1800 лева По случая е формирано досъдебно произвеждане и работата продължава под наблюдаване на Окръжна прокуратура.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР