Голямо количество марихуана е иззето при проверка на частен имот

...
Голямо количество марихуана е иззето при проверка на частен имот
Коментари Харесай

Разкриха голямо количество марихуана в софийско село

Голямо количество марихуана е конфискувано при инспекция на частен парцел в село Костенец. Това оповестиха от ОДМВР - София.

Полицейската интервенция за противопоставяне на наркоразпространението е извършена на 11 ноември от криминалисти от ОДМВР - София и РУ- Костенец. В хода на акцията била осъществена инспекция на частен парцел в с. Костенец.

На втория етаж на къщата, населяван от престъпно проявен и осъждан мъж на 33 години, полицейските чиновници разкрили и иззели, както следва: пластмасов резервоар с съдържимост 3.3 литра, на половина цялостен със суха тревиста маса, реагираща на канабис; различен пластмасов резервоар с сложени в него шест полиетиленови плика със суха тревиста маса канабис; шест кашона с друга форма и величина, съдържащи голям брой сухи стръкове канабис; полиетиленов плик, съдържащ голям брой глави от суха тревиста маса канабис.

На таванското помещение на къщата криминалистите попаднали на още противозаконни „ находки “- полиетиленов плик с сложени в него шест дребни пликчета със суха тревиста маса канабис.

Обитателят на адреса е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, цялостното документиране на което продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Ихтиман.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР