Голямо количество дизелово гориво е иззето при акция на служители

...
Голямо количество дизелово гориво е иззето при акция на служители
Коментари Харесай

Полицията разби нелегална търговия с гориво, иззеха над 9 000 литра дизел /снимки/

Голямо количество дизелово гориво е конфискувано при акция на чиновници от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Открити са 9 400 литра дизел без документи.
На 14 март е направена инспекция на някогашен икономически двор в Индустриалната зона на Велинград. Имотът е стопанисван от едноличен търговец, представляван от гражданин на курортния град. В двора са открити три вкопани резервоара, както и бензиноколонка, прикрита с дървени плоскости.
Два от резервоарите били празни, само че в третия е имало дизелово гориво с чудесно качество, съгласно първичните данни от замерванията. Полицаите са подкрепени от митнически чиновници при Териториална дирекция „ Тракийска “ - Пловдив и Областната ревизия по труда в Пазарджик.
Съвместно с митнически инспектори наличието е източено от подземния контейнер в автоцистерна. Количество му е близо 9 400 литра, без документи за генезис и данък.
Трудовите инспектори са съставили и акт на представителя на компанията за липса на трудов контракт на мъж, работещ в зоната на стопанския двор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР