Голямо количество амфетамин е намерено при спецакция в Разград, съобщават

...
Голямо количество амфетамин е намерено при спецакция в Разград, съобщават
Коментари Харесай

Близо 8 кг амфетамин иззеха при спецакция в Разград, двама са арестувани

Голямо количество амфетамин е открито при спецакция в Разград, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В миг на договорка в местността " Пчелина " край града са арестувани двама престъпно проявени разградчани, на 34 и 43 години.

При персонален обиск и претърсвания от тях и от автомобила им са открити и конфискувани 20 000 таблетки " екстази " с лого " Porshe " с тегло 7,780 кг.

В гробищния парк на Разград служителите на реда разкрили тайник, в който били укрити други 10 000 таблетки " екстази " с тегло 3,515 кг. Извършени са четири претърсвания и изземвания и пет огледа на местопроизшествия на разнообразни адреси и коли на територията на Разград и Нови пазар. Единият от мъжете е притеглен като обвинен и му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа.

От Апелативната прокуратура във Варна осведомят, че на следващия ден Окръжната прокуратура в Разград ще внесе искане в Разградския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на мъжа с името Шериф Ш. Той е осъждан три пъти и е оправдан за закононарушение срещу собствеността, квалифицирана кражба и измами. Изяснява се ролята на втория участник в договорката с таблетките екстази. Действията по следствието не престават.

Според първичните данни откритата дрога е била предопределена за вътрешния пазар, като част от количеството е популяризирано на територията и на Разградска област, прецизират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР