Голямата звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо увери тифозите, че

...
Голямата звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо увери тифозите, че
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо увери, че остава в Ювентус

Голямата звезда на Ювентус - Кристиано Роналдо увери тифозите, че ще остане в клуба и през идващия сезон. Мнозина издание разпространиха погрешните информации, че португалецът желае да си тръгне поради неуспеха на " бианконерите " в Шампионската лига.

" Оставам в Ювентус на 1000 %. Смятам, че това бе доста добър първи сезон и се приспособих добре в клуба. Спечелихме Скудетото и Суперкупата на Италия, което не е елементарно. След като завоювах купите в Англия и Испания, в този момент мога да се похваля, че съм триумфирал и в Италия. Това бе значимо за мен и съм благополучен ", съобщи Роналдо.

" Това бе сполучлива година и аз съм удовлетворен. Няма по какъв начин постоянно да побеждаваш. Смятахме, че можем да реализираме повече, само че единствено един тим може да завоюва Шампионската лига. Догодина отваряме нова страница в шампионата. Феновете го желаят и ние също. Това е значим трофей за нас, само че там в никакъв случай не е елементарно. Имаме добър тим и считам, че сезонът е положителен ", сподели още Кристиано.
 Ювентус е първенец на Италия за осми следващ път!
Ювентус е първенец на Италия за осми следващ път!

" Бианконерите " победиха Фиорентина с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР