Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър твърди, че е много

...
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър твърди, че е много
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: Безкрайно по-добър съм от преди години

Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър твърди, че е доста по-добър от преди години. " The Notorious " реши да дава отговор на въпроси в обществените мрежи и си напомни борбата с Флойд Мейуедър.

Двамата се биха през 2017 година и за изненада на всички Конър се показа добре, само че все пак загуби с нокаут в 10-тия рунд. Разбира се, това беше изцяло безсмислена борба от позиция на спорта, само че направи и двамата спортисти още по-богати, както и уредниците.
View this post on Instagram

A post shared by (@thenotoriousmma) on Oct 31, 2020 at 4:43pm PDT
Сега няколко години по-късно Макгрегър се готви за завръщане в UFC и се е схванал за реванш с Дъстин Порие. 32-годишният ирландец желае да се бие тази година, само че от UFC не му разрешиха и ще го забележим през януари. Макгрегър има вяра, че е доста по-добър и няма самообладание да го покаже.

“Няма да ми разрешат да се удрям още веднъж през 2020 година. Да, тази боксова среща с Флойд Мейуедър беше преди 3 години. Сега съм безпределно по-добър, в сравнение с бях тогава. Без подозрение. Вълнувам се да го покажа. Последния път продължи единствено 40 секунди”, съобщи Конър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР