Голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн смята, че би било

...
Голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн смята, че би било
Коментари Харесай

Хари Кейн: Нямам идея какво ще е бъдещето на Конте, но се надявам да остане в Тотнъм

Голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн счита, че би било ужасно за тима мениджърът Антонио Конте да остане отпред и през идващия сезон. Кейн осъществя победното попадение за триумфа с 1:0 над Бърнли в 37-ия кръг на Висшата лига. Тотнъм заема четвъртата позиция с 68 точки, само че петият Арсенал е с мач по-малко и 66 точки в актива си.

" Все още имаме доста работа за извършване ", сподели голаджията пред вестник Standard Sport. " Мисля, че напредъкът ни е забележим откогато Антонио Конте дойде в клуба. Показателно е какъв брой работа може да бъде свършена за толкоз малко време. Ще забележим какво ще се случи през лятото, само че чакам с неспокойствие идващия сезон с подобен страховит треньор. Да се надяваме, че сме научили доста ", разяснява още Кейн.
 Конте: Сега не е моментът да се отпускаме
Конте: Сега не е моментът да се отпускаме

Ето какво показа

" Честно казано нямам концепция какво ще е бъдещето на Конте, това е негово решение. Но той работи съществено и с огромна пристрастеност, страховит човек е и каквото и решение да вземе, би трябвало да бъде почетено. Аз и останалите момчета сигурно се любуваме на работата с него ", съобщи британският нападател.

" Вече споделих, че съм му огромен почитател и се разбираме чудесно. Би било доста добре за клуба, в случай че той остане. Но както споделих, това е негово решение. Сигурен съм, че ще беседва с управлението и ще вземе решение за бъдещето си ", добави Хари Кейн.

" С Жозе Моуриньо също имахме хубави моменти, бяхме в челото на класирането при започване на сезона. Но би трябвало да демонстрираме неизменност във всички шампионати и през цялата година. Точно в това отношение би трябвало да ставаме по-добри ", приключи Кейн.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР