Голямата звезда на Сан Антонио Спърс Кауай Ленърд е изразил

...
Голямата звезда на Сан Антонио Спърс Кауай Ленърд е изразил
Коментари Харесай

Кауай Ленърд е изразил желание да напусне Сан Антонио


Голямата звезда на Сан Антонио Спърс Кауай Ленърд е изразил предпочитание да напусне отбора през лятото, заяви репортерът на ESPN Крис Хейнс. Според него 26-годишният баскетболист е останал извънредно отчаян от метода, по който от Спърс са се отнесли към неговата травма, поради която той изигра едвам 9 мача през миналия сезон в НБА. В материала си Хейнс разкрива още, че Ленърд е показал тима на Лос Анджелис Лейкърс като мечтана дестинация, където да продължи кариерата си.

Друг от водещите кореспонденти на ESPN Ейдриън Вожнаровски пък заяви, че измежду отбори, които ще опитат да осъществят договорка за крилото на Спърс е и финалистът в Източната конференция Бостън Селтикс.

Ленърд има контракт със Сан Антонио за още една година, след което ще стане свободен сътрудник. Въпреки упованията, че от клуба ще му предложат нов 5-годишен договор на стойност 219 милиона $, досега наподобява, че крилото няма предпочитание повече да носи екипа на „ шпорите “, с които стана първенец през сезон 2013/14. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР