Голямата звезда на руската естрада Филип Киркоров посети гроба на

...
Голямата звезда на руската естрада Филип Киркоров посети гроба на
Коментари Харесай

Филип Киркоров отрупа гроба на майка си с цветя! Певецът дойде на турне с децата си в България

Голямата звезда на съветската сцена Филип Киркоров посети гроба на майка си Виктория Лихачова – Киркорова в „ Малашевци “ и го отрупа с цветя, научи HotArena.

Никога няма да те не помни, мама “, разплака се изпълнителят пред бодигардовете си. Жената, която той обожаваше и която настояваше да се ожени за 18 години по-възрастната от него Алла Пугачова, напусна този свят преди повече от 20 години.

Виктория не съумява да победи рака и умира навръх рождения ден на сина си – 30 април, когато Киркоров навършва 27 години. Смъртта на майка му нанася голяма контузия на артиста и той и до през днешния ден усеща виновност, че не е могъл да я избави.

Виктория умира едвам на 57 години. Съвпадението на рождения ден със гибелта на майка си пък артистът дълги години счита за черна поличба над фамилията му. Затова и откогато умря майка му, Филип не чества на самата дата, а нормално десетина дни по-късно, писа „ България Днес “.

Макар да е рускиня, Виктория е заровена в София. В чест на майка си и на Алла Пугачова Филип Киркоров кръсти щерка си Алла – Виктория. Момиченцето е родено от сурогатна майка, чието име се пази в загадка. Филип има и наследник Мартин-Кристо, роден по същия метод, само че от друга жена. И двете деца сега са с него на турнетата му у нас.

Дори артистът и наследниците му съумяха да създадат първия си плаж у нас – в курорта Слънчев ден. Там те почиват в частната кооперация на Филип в компанията на бодигардовете и гледачките.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР