Голямата звезда на ПСЖ Неймар се възстановява в родната си

...
Голямата звезда на ПСЖ Неймар се възстановява в родната си
Коментари Харесай

Френска легенда нападна Неймар

Голямата звезда на ПСЖ Неймар се възвръща в родната си Бразилия след претърпяна интервенция на десния крайник, само че не прояви интерес даже да гледа съотборниците си при безапелационната им победа със 7:1 против Монако в неделя вечер. След този мач парижани си осигуриха шампионската купа, а една от легендите на френския футбол Кристоф Дюгари разкритикува бразилеца.

Световният и европейски първенец с „ петлите” се ядоса от това, че вместо да чества купата със съотборниците си, Неймар се похвали в обществените мрежи по какъв начин играе покер и билярд с другари, написа "Блиц ".

„ Как може Неймар да не е тук със съотборниците си, когато се взема решение купата? Те му дадоха ролята на водач, а той даже не е тук, с цел да показа насладата от триумфа. По този метод той се изплюва върху клуба. Това е неприемливо. Ако към момента беше в Барселона, нямаше да си го разреши. Ако аз бях в ПСЖ сега, щях да съм гневен “, разяснява Дюгари.

„ Не мога да претърпявам сходни футболисти, които се интересуват само от себе си, тъй като единствено отборният дух носи победи. А хората не престават да имат вяра, че ПСЖ може да завоюва Шампионската лига с сходно държание! “, добави някогашният френски национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР