Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар не реагира никак

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар не реагира никак
Коментари Харесай

Неймар избухна при въпрос за Реал Мадрид

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар не реагира по никакъв начин доброжелателно на въпрос за интерес от страна на Реал Мадрид към него. След успеха над Селтик със 7:1, при която бразилецът се открои с два гола и асистенция, някогашният състезател на Барселона бе запитан от представителите на медиите по настоящия въпрос.

Освобождаваща уговорка праща Неймар в Мадрид

Нападателят обаче не се почувства удобно освен това запитване и отвърна: „ По дяволите, вие постоянно говорите повече “.

Перес готви трансферна бомба до две години

Съгласно информацията на AS, Неймар е опитал да приключи изявлението, когато различен публицист, отправил идващ противен въпрос. А точно дали успеха със 7:1 му припомня загубата на Бразилия с 1:7 от Германия на Мондиала през 2014 година.

„ Отново напомняте за този ден. Никога няма да се спрете. Щастлив съм, че довечера победихме изразително. Това е най-важното, без значение от резултата. Показахме добра реакция след попадението, което инкасирахме още в първата минута “, разяснява Неймар.

Припомняме, че Неймар е перлата в селекцията на ПСЖ през лятото на 2017 година. Той мина на „ Пакр де Пренс “ от каталунския гранд за рекордните 222 милиона евро. Това го трансформира в най-скъпия състезател в света сега.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР