Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймaр, който бе един

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймaр, който бе един
Коментари Харесай

Неймар: Съжалявам единствено, че не ударих този задник в лицето

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймaр, който бе един от петимата изгонени играчи по време на вчерашното дерби с Олимпик Марсилия, разкри повода за гневното си присъединяване в мелето в края на дуела. Бразилецът твърди, че е бил афектиран на расистка основа от бранителя на гостите Алваро Гонсалес, който го е нарекъл " маймуна ".

Неймар получи червен картон след намесата на ВАР. След дуела някогашният състезател на Барселона написа в " Туитър ": " Съжалявам само, че не ударих този гъз в лицето ".

Малко по-късно бразилецът добави: Лесно е ВАР да улови моята " експанзия "... Сега обаче желая да видя запис на расиста, който ме назовава маймунско ко**ле ".

Самият Гонсалес също употребява обществените мрежи, с цел да даде своето пояснение. Той изрично отхвърли обвиняванията в расизъм: " Няма място за расизъм. Кариерата ми е чиста и всекидневно демонстрирам какъв съм в връзките със своите съотборници и другари. Понякога би трябвало да се научиш по какъв начин да губиш и да приемеш провалянето на терена. "
Neymar among FIVE players sent off in just 180 seconds in PSG's derby defeat by Marseille!
— Sports Freak (@OfficialSfreak)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР