Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо вкара решителен гол

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо вкара решителен гол
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Живи сме! "Юнайтед" никога не се предава

Голямата звезда на " Манчестър Юнайтед " Кристиано Роналдо вкара съдбоносен гол за обрата против " Аталанта " в Шампионската лига. 36-годишният нападател се разписа за 3:2 в 81-ата минута, откакто през първото полувреме " алените дяволи " изоставаха с 0:2.

С тази победа отборът на Солскяер още веднъж пое контрола над Група 6, повеждайки в класирането с шест точки. " Виляреал " и " Аталанта " са втори и трети с по четири, а " Йънг Бойс " е финален с една по-малко.

След срещата Роналдо разгласява надъхващо известие в обществените мрежи, в което акцентира на характера на " Манчестър Юнайтед "
View this post on Instagram

" Да! " Театърът на фантазиите " е под пара. Ние сме живи! Ние сме " Манчестър Юнайтед " и в никакъв случай не се предаваме! Това е " Олд Трафорд! ", гласи известието на Роналдо, подкрепено от фотоси от мача.

Феновете на " Юнайтед " се надяват, че обратът против бергамаските ще помогне на тима да придобие по-голяма убеденост преди тежките конфликти в идващите седмици с " Ливърпул ", " Тотнъм ", " Аталанта " и " Манчестър Сити ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР