Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е пристигнал на

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е пристигнал на
Коментари Харесай

Сър Алекс дойде за преговорите на Роналдо за нов договор

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е дошъл на “Карингтън” дружно със своя управител Жорже Мендеш, с цел да бъде извършен съответен диалог за бъдещето на футболиста. Очаква се на него да участват още новият треньор Ерик загар Хаг, изпълнителният шеф Ричард Арнолд, спортният шеф Джон Мърто, като всички да решат по какъв начин ще работят двете страни от тук нататък.

Изключително забавно е също по този начин, че да идва въз основата на клуба тази заран е видян и сър Алекс Фъргюсън, само че не е ясно дали шотландската легенда ще участва на полемиката. Легендарният управител бе в основата на завръщането на португалеца на “Олд Трафорд” през предишното лято.

Кристиано Роналдо има контракт с Манчестър Юнайтед за още една година, само че не желае да остава в отбора и избира да премине в тим, който ще се показа на положително равнище в Шампионската лига и има шансове да остане в шампионата до последните му стадии. Той не се появи на предсезонната подготовка на отбора досега, а тренира самичък в Лисабон. От своя страна “червените дяволи” желаят той да остане и Ерик загар Хаг неколкократно съобщи, че няма самообладание да работи с него, както и че възнамерява сезона с играча в отбора.

От своя страна Жорже Мендеш към този момент предложи Кристиано Роналдо на редица от огромните тимове в Европа, само че е получил отводи от Челси, Байерн (Мюнхен), Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и Барселона. В последните дни на дневен ред е Атлетико Мадрид, за който медиите настояват, че демонстрира интерес към играча, само че първо “дюшекчиите” би трябвало да се разделят с няколко футболисти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР