Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е изложен на

...
Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е изложен на
Коментари Харесай

Тен Хаг ще накаже Роналдо: Оставя го на скамейката за старта на сезона

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е изложен на риска да стартира новия сезон във Висшата лига на аварийна пейка, като бъдещето му в клуба остава под сериозна въпросителна. 37-годишният португалец пропусна съвсем цялата предсезонна подготовка на „ алените дяволи “ и турнето им в Банкок и Австралия по „ фамилни аргументи “ и игра единствено 45 минути при тъждество от 1:1 против Райо Валекано в неделя.

Сега „ Sun “ оповестява, че това не е задоволително за мениджъра на тима Ерик загар Хаг, с цел да го пусне като титуляр в първия мач от новата акция против Брайтън тази неделя. Смята се, че нидерландецът ще заложи на Джейдън Санчо, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд от първата минута. Това значи, че даже когато Роналдо е на равнище, той може да бъде оставен на пейката.

Едва ли Кристиано ще одобри това решение добре, тъй като той беше гневен през месец март, когато краткотрайният управител Ралф Рангник го остави отвън състава за дербито с Манчестър Сити.

В неделя някогашният нападател на Реал Мадрид имаше спор с Тен Хаг по време на почивката на контролата с Райо Валекано и по-късно той беше единственият състезател, който бе сменен на полувремето.

Cristiano Ronaldo to start the season on the BENCH as Erik Ten Hag picks front three |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Впоследствие той напусна „ Олд Трафорд “ със сънародника си Диого Далот, който не беше в тима, към 10 минути преди края на мача, вместо да участва на анализа на Тен Хаг след мача в съблекалните.

Самият Тен Хаг остана доста отчаян от това деяние на Кристиано:

„ Със сигурност не одобрявам това. Мисля, че това е изцяло недопустимо. Ние сме тим и ти би трябвало да стоиш до самия завършек на мача”, съобщи мениджърът на Юнайтед на нидерландски в изявление за „ Viaplay “

Както е известно, Роналдо желае да напусне единствено 12 месеца след завръщането си от Ювентус. Юнайтед обаче отхвърля да продаде или даже да сложи цена за играча, който има още една година от контракта си, с алтернатива за спомагателни 12 месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР