Голямата звезда на Манчестър Сити - Кевин Де Бройне, говори

...
Голямата звезда на Манчестър Сити - Кевин Де Бройне, говори
Коментари Харесай

Де Бройне подчерта как Гуардиола е надделял над Артета

Голямата звезда на Манчестър Сити - Кевин Де Бройне, приказва пред английската преса и проучва играта на " жителите " след триумфа с 4:1 над Арсенал. Де Бройне открои аргументите за играта на настоящия първенец и акцентира по какъв начин се е чувствал в срещата на " Етихад ".

Начинът, по който Арсенал пресира противниците си е изумителен. Почти е невероятно да се измъкнеш от тяхната преса, изключително, когато извършват навън. Правят го като статично състояние, а ние тренирахме доста над това “, сподели той пред Mirror.

“Опитах да отивам по-дълбоко по терена и да намирам Ерлинг, когато той към този момент може да овладее топката. Направихме го няколко пъти, а през първото полувреме създадохме положителни положения. В тази среща играхме с две „ осмици “ и считам, че Гуардиола по този метод искаше повече надзор заради метода, по който те пресират. Така че Гюндоган влезе в тази роля до мен, само че се разменяхме съгласно зависи от пресата на Гранит Джака и Томас Партей. Например, когато Партей пресираше, аз пробвах да излизам зад тила му, което правеше комплицирана задачата за Холдинг и Габриел “, продължи с разбора си Де Бройне.

„ Те трябваше да са с мен или да останат с Ерлинг. Направиха някои промени второто полувреме, когато смениха част от схемата си, само че в този мач сигурно се усещах по-свободен “, регистрира още Де Бройне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР