Голямата звезда на Лудогорец - Кирил Десподов е под въпрос

...
Голямата звезда на Лудогорец - Кирил Десподов е под въпрос
Коментари Харесай

Кирил Десподов остава резерва срещу Сутиеска?

Голямата звезда на Лудогорец - Кирил Десподов е под въпрос за първия мач със Сутиеска Никшич, който е на 5 юли в Разград.

Той не записа нито една минута в контролите и ще стартира естествени тренировки едвам в четвъртък, когато действително стартира подготовката на " орлите " за дебютния мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Футболист номер 1 на България ще има единствено 5 тренировки до дуела с черногорците.

" Десподов пристигна с лека контузия от националния тим. Деликатно е, има мускулна контузия. В Разград ще тренира с групата. Надявам се скоро да направи и цяла подготовка и да вдигне физическо равнище ", разяснява след триумфа с 3:0 над Нюрнберг треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа.

Ако Кирил не е подготвен за титуляр против Сутиеска, то това несъмнено ще бъде огромен удар за " орлите ", написа " Мач Телеграф ".

Ясно е, че на едното крило ще бъде Бърнард Текпетей, който направи отлична подготовка. За мястото на Десподов съответно против Сутиеска ще се избира един всред Рик Джонатан и Спас Делев.
 Лудогорец пуска билетите за мача против Сутиеска
Лудогорец пуска билетите за мача против Сутиеска

Мачът е на 5 юли
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР