Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах се очертава като основна

...
Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах се очертава като основна
Коментари Харесай

Салах е сред основните цели на Барселона

Голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах се обрисува като съществена цел за Барселона. 29-годишният голмайстор има нестабилно бъдеще на " Анфийлд ", защото договорът на египетския национал е до лятото на 2023 година.

Твърди се, че той желае да изисква близо 500,000 паунда на седмица и " алените " не желаят да отговорят на настояванията му.

" Mundo Deportivo " в този момент твърди, че " блаугранас " поглеждат към Салах, в случай че сходна опция се появи в идния трансферен прозорец. Смята се, че " каталунците " наблюдават обстановката с контракта му, макар че той не е техен приоритет №1.

Изданието показва, че централният нападател на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Халанд е главната цел на клуба. Но, в случай че норвежецът реши да премине в различен клуб, измежду които най-много Манчестър Сити и Реал (Мадрид), Салах е идващият в листата на испанците.
 Шави вижда Дембеле като основен състезател в Барселона
Шави вижда Дембеле като основен състезател в Барселона

И се надява да го задържи

Треньорът Шави Ернандес харесва доста Салах и има вяра, че може да играе в ролята на " деветка " на " Камп Ноу ", добавя информацията.

Египтянинът е в невероятна форма за Ливърпул и през този сезон, като до този миг има 28 гола и 10 асистенции в 36 мача във всички шампионати.

Голмайсторът на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски също е измежду задачите на Барселона, като даже се твърди, че " каталунците " към този момент са му предложили четиригодишен контракт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР