Голямата звезда на Левски при 4:1 над Дунав Русе в

...
Голямата звезда на Левски при 4:1 над Дунав Русе в
Коментари Харесай

Мариани: С този треньор Левски върви в правия път

Голямата звезда на Левски при 4:1 над Дунав Русе в първия кръг на efbet Лига – Давиде Мариани призна, че наличието на Петър Хубчев като ментор има основна роля за мощното му показване от началото на сезона.

Швейцарецът за втори следващ мач – след 2:0 над Ружомберок в Лига Европа – се разписа, като вкара 2 гола на русенци и асистира за попадението на Станислав Иванов. 28-годишният футболист съобщи, че точно работата с Хубчев му е отворила очите за това, което липсва в неговата игра.

„ Вкарахме четири гола в действителност, почтено казано, мисля, че можеха да бъдат 7-8. Важното е, че спечелихме. Предстои ни значим мач в четвъртък, би трябвало да се възстановим и да останем с положителна енергия”, разяснява Мариани.

„ Началото на сезона е тъкмо такова, каквото си го представях. Работих крепко по време на подготовката. Мисля, че с този треньор ще се оправим и още по-добре. Нещо, което липсва в моя темперамент, той ми го сподели и ето, че съумя да ме стимулира, а аз се оправям още по-добре.”

„ Харесва ми тази сгъстена стратегия. Ако питате мен, бих играл още веднъж и на следващия ден. Няма по какъв начин да си изтощен. Лично аз нямам самообладание да играем в четвъртък още веднъж.”

„ Вярно е, че ще бъдем без невероятните ни последователи. ТЕ ще ни липсват, тъй че ще би трябвало да дадем нещо в допълнение от себе си, с цел да спечелим. Чух, че ще има вход свободен за някои деца, те ще ни поддържат.”

„ В тези 90 минути резултатът за нас е 0:0. Както споделих – европейски мач, почитателите няма да са на трибуните, би трябвало да сме оптимално съсредоточени. С този треньор вървим в правия път”, приключи Мариани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР