Голямата звезда на гръцкия (Солун) Димитрис Пелкас преминава в турския

...
Голямата звезда на гръцкия (Солун) Димитрис Пелкас преминава в турския
Коментари Харесай

Голямата звезда на ПАОК премина във Фенербахче

Голямата звезда на гръцкия (Солун) Димитрис Пелкас минава в турския в последния ден на трансферния пазар, като към този момент дойде край Босфора и мина сполучливо медицински проби.

Сумата, която ПАОК ще получи, е 1,6 милиона евро и в добавка 20 % от идващ трансфер. Ако атакуващият полузащитник запише избран брой мачове за новия си тим, то ПАОК ще получи още 500 хиляди от европейската валута. Според www.transfermarkt.com, цената на 26-годишния атакуващ халф е 2,5 милиона евро. Иначе договорът му с черно-белите от Солун изтичаше през юни следващата година.

ПАОК опита да влезе в групите на Шампионската лига, само че откакто не съумя, очевидно е решил да обнови състава си в шампионата Лига Европа. Там те са в група Е дружно с (Испания), (Холандия) и Омония (Кипър). В квалификациите вкара 2 гола в три мача, а през предишния сезон има 7 попадения и 1 асистенция в 27 срещи с фланелката на ПАОК. Турската национална телевизия ТРТ оповестява, че персоналният му контракт с Фенерите ще бъде за 4 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР