Голямата звезда на Голдън Стейт Стеф Къри не смята, че

...
Голямата звезда на Голдън Стейт Стеф Къри не смята, че
Коментари Харесай

Стеф Къри: Травмата на Клей бе като удар в стомаха, можем да победим Лейкърс

Голямата звезда на Голдън Стейт Стеф Къри не счита, че тежката травма на Клей Томпсън ще се отрази толкоз съществено върху възможностите на " войните " за нова купа в сбирката си. Шесткратният участник в " Мача на звездите " е сигурен, че даже и без Клей отборът му може да победи сегашния първенец ЛА Лейкърс и останалите кандидати през идния сезон.

Steph Curry describing how he felt after hearing the injury news about Klay.

Prayers up for Klay's recovery.
— Hoop Central (@TheHoopCentral)
" Знаем, че можем да се противопоставим на всеки един тим. Знаем какъв брой ни оказва помощ Клей, знаем, че хората си мислят, че всичко за нас е завършило, че бъдещето ни не е ясно. Но е ужасно да попаднем в категорията на кандидатите за златото. Знаем, че Лейкърс за първенци, тъй че би трябвало да ги победим. Готови сме да го създадем ", показа Къри в изявление за " The Undefeated ".

Трикратният първенец разяснява и въпросната контузия на Томпсън - скъсаният ахилес в десния крайник. " Той е най-хубавият стрелящ гард в НБА. Новината за травмата му бе като удар в стомаха, доста сълзи се изляха. Наистина не знаеш какво да кажеш, тъй като това е човек, който би трябвало да премине през две следващи тежки контузии... Той може да се завърне още по-силен. Обича играта и ще направи всичко належащо, с цел да се завърне на паркета и още веднъж да бъде себе си. Надяваме се на най-хубавото ", показа още Къри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР