Голямата звезда на Етър - Преслав Боруков спечели наградата за

...
Голямата звезда на Етър - Преслав Боруков спечели наградата за
Коментари Харесай

Преслав Боруков: Хората казват, че си поръчвам статии, говорил съм с хора от Левски

Голямата звезда на Етър - Преслав Боруков завоюва премията за Играч на 14-ия кръг в efbet Лига. Той съобщи, че не си поръчва публикации в медиите, а ползата към него от британски тимове е напълно действителен. Стрелецът призна и за диалози с към този момент някогашния ментор на Левски - Георги Тодоров.

" Най-важното бе, че спечелихме. Радостен съм, че съм Играч на 14-и кръг, както и за премията ми за Гол на кръга.
 Етър победи Черно море с 1:0 като посетител
Рефер посече Черно море на " Тича ", Етър с втора поредна победа efbet Лига

Петър Костадинов не даде две дузпи за " моряците "

Централен нападател съм и за момента съумявам да въвеждам голове, само че няма да се оправя без тима. В последните мачове запазихме мрежата си суха, което приказва за добре свършена работа от вратаря и бранителите. Аз съм самоуверен човек и не се опасявам от провокациите. Много хора се шокираха, откакто заиграх в Етър, тъй като преди този момент отхвърлих доста предложения от чужбина и България.

Тръгнах си от Шефилд Уендзди поради един човек в клуба - Гари Монк. Исках да си потегли като свободен сътрудник. Това беше услуга от отбора. Имах оферта от тим, само че той остана без треньор по време на пандемията и не се стигна до прекосяването ми там. Преди да отида в Етър имах диалог с Георги Тодоров, само че нищо повече.
 Снимка 508580
Източник:

Лично не получавам предложенията, а сътрудникът ми. В момента съм съсредоточаване в работата си в Етъра, а в случай че има нещо по-късно ще седнем и приказваме. Информациите идват от британска медия. Хората споделят, че си поръчвам публикациите, само че това пристигна от Острова, а в България ги цитираха ", добави още той.
 Английски клубове наблюдават Преслав Боруков
Английски клубове наблюдават Преслав Боруков

Възможно е даже да се завърне в Шефийлд Уензди
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР