Голямата звезда на DIEMA XTRA Sofia Open Стан Вавринка остана

...
Голямата звезда на DIEMA XTRA Sofia Open Стан Вавринка остана
Коментари Харесай

Вавринка: Страхотна публика, очаквах мачът да е тежък

Голямата звезда на DIEMA XTRA Sofia Open Стан Вавринка остана удивен от атмосферата в "Арена Армеец ". Той беше подкрепян от почитателите в борбата си за четвъртфинал с Мартин Клижан и в последна сметка е измежду най-хубавите осем.

"Невероятно е, доста е прелестно. Имах доста поддръжка, благодаря на всички, че дойдохте. Благодаря на почитателите, че бяха тук, сътвориха страхотна атмосфера ", съобщи Вавринка пред DIEMA SPORT и проучва за какво се е получил толкоз тежък трисетов мач за него със словака.

"Труден мач стана, само че чаках да бъде по този начин, тъй като Мартин Клижан към този момент изигра няколко мача тук. Опитах се обаче да се концентрирам върху моята игра, започнах да се движа малко по-добре. "

"Исках да намеря правилните си удари, да бъда по-агресивен и се веселя, че победих. Добра победа за мен ", показа още Вавринка и показа упованията си за идната борба с Виктор Троицки.

"Много съм благополучен, че съм на четвъртфинал, ще имам тежък мач против Троицки, той има доста триумфи тук, ще забележим какво ще стане. Ще се опитам да умря и да се приготвя за мача ", приключи най-успешният тенисист, играл в миналото в София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР