Голямата звезда на Челси Еден Азар все още не е

...
Голямата звезда на Челси Еден Азар все още не е
Коментари Харесай

Азар държи Челси в шах с помощта на Реал Мадрид

Голямата звезда на Челси Еден Азар към момента не е дал индикации дали ще възобнови своя контракт с британския отбор, до момента в който Реал Мадрид демонстрира нечуван интерес към услугите му.

Белгийският национал показва зашеметяваща форма през този сезон за „ сините”, като има 8 гола и 2 асистенции. В събота той се разписа на два пъти при 3:1 над Нюкасъл.

По сегашния договор на Азар към момента има оставащи 2,5 години, но от клуба не мислят да рискуват и по тази причина стартираха диалози за подновяването му. Мълви се, че лондончани са предложили на Азар внушителната седмична заплата от 300 хиляди паунда. В същото време авторитетният вестник „ Таймс” твърди, че Азар ще изчака до края на сезона, преди да вземе дефинитивно решение.

От много време Реал Мадрид следи изявите на 26-годишния състезател, който пък в доста случаи обществено е признавал, че би се радвал да работи с треньора Зинедин Зидан. Медиите в Испания настояват, че Азар е може би единственият състезател, който би могъл да изкара Кристиано Роналдо от дупката, в която португалският ас е изпаднал.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР