Голямата звезда на Бразилия Неймар заяви, че очаква да е

...
Голямата звезда на Бразилия Неймар заяви, че очаква да е
Коментари Харесай

Неймар: Очаквам да съм в отлична форма за Мондиала


Голямата звезда на Бразилия Неймар съобщи, че чака да е в оптимална форма за старта на Световното състезание по футбол в Русия през лятото. Нападателят на Пари Сен Жермен продължава да се възвръща от травмата, получена в края на февруари в дербито с Олимпик Марсилия. Най-скъпият футболист в света получи строшаване на пета метатарзална кост на ходилото, след която претърпя интервенция в родината си.

„ Надявам се да дойде в Русия в отлична форма. Последният ми обзор ще е на 17 май и след него чакам да получа разрешение да играя още веднъж. Миналата седмица имах обзор и всичко бе съвършено, възобновяване ми върви добре, тъй че се надявам всичко да е наред и да се върна на терена колкото се може по-скоро, съобщи Неймар на конференция в Сао Пауло.

Правя възстановяващи процедури всеки ден и от момента, в който стартира още веднъж да упражнявам ще работя доста интензивно, тъй като Световното състезание е една сбъдната фантазия за мен. Четири години очаквам за нов късмет и той наближава, разяснява още 26-годишният футболист, за който това бе първа сериозна интервенция в неговата кариера. Разбира се, че от време на време имам подозрения по отношение на формата ми, само че това е обикновено за футболист, който е претърпял първата си интервенция. За мен е в действителност доста мъчно да не мога да играя и да упражнявам. Затова в идващите месеци ще би трябвало да работя още по-усърдно. Радващото е, че ще имам задоволително време, с цел да се приготвя по най-хубавия метод за Световното. Беше тежко да получа тази травма, само че въпреки това съумях да си умря добре “, добави още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР