Голямата звезда на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е поискал от

...
Голямата звезда на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е поискал от
Коментари Харесай

Левандовски е решил: Иска трансфер в Реал Мадрид

Голямата звезда на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски е изискал от сътрудника си Пини Захави да му уреди трансфер в испанския исполин Реал Мадрид през идното лято. 33-годишният нападател, че е стигнал максимума с екипа на „ баварците “ и е време да опита ново предизвикателство в края на кариерата си, като приоритет за него е точно Реал, твърди „ AS “.

Преди началото на сезона имаше информации, че полският национал е изискал още тогава трансфер, само че тогава от почитание към шефовете на клуба реши да остане още година на „ Алианц Арена “. Сега обаче той счита, че през идващото лято наложително би трябвало да си откри нов тим.

Левандовски има контракт с Байерн за още 18 месеца, тъй че и за клуба ще е добре да го продаде през лятото, с цел да не го изпусне без пари след година. Интерес към поляка има от Манчестър Сити, Ливърпул и Челси, само че желанието на самия състезател е да опита шанса си на „ Сантиаго Бернабеу “.

Не е несъмнено обаче дали в Реал ще желаят да вземат точно Левандовски през лятото, въпреки че в последните години интензивно се твърдеше, че „ кралете “ непрекъснато наблюдават нападателя. Президентът Флорентино Перес се счита, че има други две цели за укрепване на офанзивата си в лицето на Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен и Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд. При неуспех с привличането на някой от двамата, босът въпреки всичко може и да се обърне към Левандовски.

От началото на сезона полякът не стопира с головете. Той има впечатляващите 25 попадения в 20 мача във всички шампионати за „ баварците “. Откакто бе притеглен на „ Алианц Арена “ през 2014 година Лева има 319 гола в 349 мача.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР