Голямата звезда на Барселона Лионел Меси желае новото попълнение на

...
Голямата звезда на Барселона Лионел Меси желае новото попълнение на
Коментари Харесай

Меси иска Коутиньо титуляр на мига, посочи кой да изгори

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси желае новото попълнение на клуба Филипе Коутиньо допустимо най-бързо да попадне в титулярния състав на тима. Според изданието „ Диарио Гол” аржентинецът е декларирал, че четвъртият най-скъп футболист в историята Усман Дембеле би трябвало да седне на пейката.

Коутиньо: Барселона бе моя фантазия

Каталунците най-сетне убедиха Ливърпул да продаде Коутиньо за сума, която може да доближи 160 милиона евро, в случай че всички бонуси по контракта се задействат. Сагата, която стартира още през лятото, приключи сполучливо за „ блаугранас” и бразилския национал, който също горещо желаеше да премине на „ Камп Ноу”.

Определено наличието на Коутиньо ще породи главоболия за треньора Ернесто Валверде при избора на стартов състав. Според Меси обаче размишленията са непотребни. 30-годишният нападател желае новата покупка незабавно в деяние, щом Коутиньо се възвърне от контузията си в бедрото.

Меси изравни следващ връх на Герд Мюлер

Петкратният притежател на „ Златната топка” смята бразилеца за надалеч по-подготвен от Дембеле да бъде титуляр за Барселона. Ясно е, че 20-годишният състезател е бъдещето на „ блаугранас”, изключително след платените за него 135 милиона евро през лятото, но още в самото начало на кариерата си и не трябва да бъде товарен с несъразмерни отговорности.

Кой номер ще вземе Коутиньо в Барса?

Коутиньо освен е по-опитен, само че през последните години се очерта като един от най-хубавите плеймейкъри в целия свят. Затова Меси смята, че наличието му измежду титулярите ще има мигновен резултат, до момента в който към Дембеле би трябвало да се подхожда с повече самообладание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР