Голямата звезда на Барселона Лионел Меси е научил, че кризата

...
Голямата звезда на Барселона Лионел Меси е научил, че кризата
Коментари Харесай

Меси шокиран от истината за проблемите на Роналдо

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси е научил, че рецесията на неговия огромен съперник през годините – Кристиано Роналдо в действителност е доста по-сериозна, в сравнение с множеството хора мислят. Част от медиите в Испания обявиха, че аржентинецът е останал покъртен, когато е схванал какво в действителност се случва в Реал Мадрид.

Айфеловата кула разкрива новия притежател на "Златната топка "

Агентът на Роналдо води секрети договаряния с ПСЖ

В момента 32-годишният Кристиано минава през един от най-тежките си интервали, откогато играе за „ белия балет”. Въпреки своите 8 попадения в Шампионската лига дотук, в Ла Лига той е вкарал единствено скромните 2 гола в 10 мача. Съвсем на противоположния полюс и представянето на Меси за Барса и не е чудно за какво дистанцията сред двата колоса на испанския футбол доближи 8 точки в интерес на „ блаугранас”.

Рамос: С Кристиано от време на време имаме несъответствия, само че сме другари

BBC към този момент е минало свършено за Реал

Аржентинецът останал разтресен, когато получил сигурни сведения какво тъкмо е ситуацията на Роналдо в Реал. Според „ Диарио Гол” Меси е научил, че проблемите за португалеца на терена са единствено дребна част от протичащото се. В съблекалнята съдружниците на Кристиан били намалели фрапантно. Голяма част от футболистите на Реал били разочаровани от бледото му показване в мачовете и са поискали четирикратния притежател на „ Златната топка” да прекара известно време на пейката.

Меси: Не знам дали с Кристиано можем да сме другари

Освен това Меси дочул, че Роналдо се чувствал подценен в Реал. Една от аргументите за това е по-ниската заплата, която той получава спрямо аржентинеца. Подписването на нов контракт с Реал на този стадий обаче наподобява извънредно необикновено. Нещо повече – мнението на Роналдо сякаш изгубило нормалната си тежест в клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР