Голямата звезда и капитан на Интер Мауро Икарди изненадващо взе

...
Голямата звезда и капитан на Интер Мауро Икарди изненадващо взе
Коментари Харесай

Икарди рязко стопира преговорите за нов контракт

Голямата звезда и капитан на Интер Мауро Икарди изненадващо взе решение да замрази краткотрайно договарянията за нов контракт. Това незабавно възобнови спекулациите, че бъдещето му е подложен под въпрос, още повече като се има поради очевидния интерес на Реал Мадрид.

Съпругата на Икарди пречи на договарянията с Реал

Икарди го бива повече от Кристиано за годините си

Според „ Кориере дело спорт” в Инер към момента не са разтревожени от неочакваното спиране на разговора, защото настоящият договор на голаджията е годен за още 3 години. Все отново почитателите имат учредения за паники, защото се очакваше диалозите да приключат бързо и позитивно за клуба.

„ Кориере дело спорт” твърди, че преди да вземе по-нататъшно решение, 25-годишният състезател желае да вземе под внимание няколко фактора. Първият от тях е мястото, на което Интер ще приключи акцията в Серия А. Евентуално разминаване с Шампионска лига за следващ сезон съвсем несъмнено ще тласне Икарди надалеч от „ нерадзурите”. Следващият фактор е какви предложения от други тимове ще дойдат. Освен Реал Мадрид от Икарди се интересуват още Челси, Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен и Манчестър Сити.

Към сегашния миг в контракта на Икарди попада освобождаваща уговорка на стойност 110 милиона евро, която е годна единствено за задгранични тимове. Тя ще изтече на 15 юли, като това напълно не значи, че възможна продажба не е допустима и по-късно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР