Голямата вечер на наградите "Лауреус" или иначе казано, спортният еквивалент

...
Голямата вечер на наградите "Лауреус" или иначе казано, спортният еквивалент
Коментари Харесай

Федерер - №1 и на дансинга

Голямата вечер на премиите "Лауреус " или другояче казано, спортният еквивалент на Оскарите, приключи с празненство за елита на международния спорт.

Церемонията за шести път се организира в Монте Карло, а след нея вип клубът "Джимис " отвори особено за гостите на събитието, макар че по принцип остава затворен през зимата.

Така малцината участвали можеха да станат очевидци на подиуми като това по какъв начин пиещите шампанско Андрий Шевченко и Луиш Фиго беседват другарски с друга футболна легенда в лицето на Раул, който пък бе заложил на бира. Или на Борис Бекер, който сантиментално танцува с половинката си Лили.

Кой, в случай че не Роджър?! Федерер е Спортист на годината

Над всички в купона обаче бе огромната звезда на вечерта - оповестеният за Спортист на годината Роджър Федерер. Маестрото отпразнува шумно двете статуетки, които получи, като показва, че е №1 освен на корта. Почти цяла вечер швейцарецът прекара на дансинга като изключително се раздаде на шлагери на известната през 90-те години група "Бекстрийт Бойс ".

Федерер бе в чудесно въодушевление и не отхвърли нито една молба за фотография. Музиката в клуба завърши към 3 часа след среднощ, а последните звезди, които напуснаха завдението 30 минути по-късно бяха Федерер и неговият съотечественик и фамозен колоездач Фабиан Канчелара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР