Голямата уста на попфолка Камелия никога не се притеснява да

...
Голямата уста на попфолка Камелия никога не се притеснява да
Коментари Харесай

Срив в поп фолка: Гостуване при Слави обърна живота на Камел...

Голямата уста на попфолка Камелия в никакъв случай не се тормози да приказва истината, даже и тя да е неуместна. Блондинката проговори за случай от предишното си, който е преобърнал музикалната ѝ кариера, само че и е довел до жестока драма и срината душeвност.

Историята е обвързвана със Слави Трифонов и гостуването ѝ в предаването му " Хъшове " през 1999 година, след което изпада в жестока дупка, а кариерата й виси на косъм.

" В това предаване отидох след 27-28 участия месечно и съм тотално изтощена. Цветин ми сподели да не вървя. Преди това аз си пеех на плейбек по участия, викала до несвяст. Отивам там и гласът ми стартира да трепери и на другия ден се появиха стотици изявления, в които се твърдеше, че не мога да пея. Това ми срина душeвността. Изпаднах в тежко вътрешно положение и в действителност сякаш стопирах да мога да пея ", споделя Камелия през Алпер Чочев в неговото предаване в youtube.

" От това мое неблагоразумие изложих името си на огромни офанзиви. Но в случай че не се беше случило, аз нямаше да стартира да отивам на уроци, да се науча да пея вярно, диафрагмено, и години по-късно да не пея въобще на плейбек. Тази преживелица нямаше да докара до това мое развиване, само че пък тогава пострада името ми. Години се борех с това факсимиле, че не мога да пея ", разкрива тежкия миг Камелия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР