Голямата цел не е нито името на коалицията. Хубаво е

...
Голямата цел не е нито името на коалицията. Хубаво е
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Голямата цел е да създадем усещане за събиране в лявото пространство

 " Голямата цел не е нито името на обединението. Хубаво е да се направи, само че това означаваше да се събират отначало подписи. Маловажно е. На втори проект остава въпросът за дотацията и местата в листата. Голямата цел е да създадем чувство за събиране в лявото прастранство. Това съобщи Георги Кадиев, водач на " Нормална страна ", част от обединението и " Българска социалистическа партия за България " и лидер в Стара Загора, пред " Nova ".

По думите му всички партии са изморени, необходим е нов адреналин. " За мен обединението е този адреналин, който да вдигне самочувствието, че отиваме за добър резултат на изборите ", акцентира той.

Кадиев разяснява, че резултатът на лявото пространство на предходните избори изрично не е бил добър.

" Левите хора желаят от нас да се държим обикновено, с цел да им описваме една лява приказка за България, а не да се караме. Напоследък произвеждаме единствено отрицателни вести - нищо позитивно. Това обединяване е може би първата позитивна вест от месеци насам ", разяснява още Кадиев. По думите му е направена дребна крачка, само че в действителност тя е доста значима за левицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР