Голямата тайна, която продуцентите на предаването Фермата пазеха до последно,

...
Голямата тайна, която продуцентите на предаването Фермата пазеха до последно,
Коментари Харесай

Коя е голямата тайна на Фермата

Голямата загадка, която продуцентите на предаването " Фермата " пазеха до последно, е, че третият сезон действително ще започва без плантация.

Участниците ще заварят полеви условия и ще би трябвало сами да изградят своя къща. Началото на сезона ще наподобява съвсем на " Сървайвър ".

Първоначално ще спят под намерено небе - няма да имат кревати, нито кухня. Няма да имат нищо.

 Снимка 311076

Този път мотото на " Фермата " е " Ново начало ".

" Избрахме този слоган, тъй като тъкмо в тези условия човек проумява, че би трябвало да желае единствено това, от което същински има потребност. Всичко останало е безусловно ненужно ", довери основният редактор на шоуто Ники Николов.

 Снимка 311075

И този път във предаването ще има доста българи, които се завръщат от чужбина, с цел да вземат участие в риалити формата. Но с изключение на тях има и един различен вид участници, които продуцентите назовават

" Новите българи "

" Новите българи " са чужденци, които припознават страната ни, като своя.

 Снимка 311071

В трети сезон ще има участничка от Македония, която визира болната тематика за българо-македонските връзки. Ще има и дама от Италия, която е родена в Рим, само че приема България, като своя втора татковина.

Все още от екипа не издават дали се обрисува феновете да гледат любовна история.

 Снимка 311072

" 1000% съм сигурен, че Владо Николов и Владо Каролев в никакъв случай не биха влезнали в друго предаване, с изключение на във " Фермата ". Това е самопризнание за нашата работа ", сподели продуцентът Андрей Арнаудов.

 Разкриха първия участник във
Разкриха първия участник във " Фермата "

Условията във формата дават обещание ограничения и компликации

" Шестцифрена е била сумата за Владо Николов - ясно за кое предаване. А Владо Каролев влиза без нито една стотинка в нашето предаване ", това добави основният редактор Ники Николов.

 Владимир Каролев влиза във
Владимир Каролев влиза във " Фермата " със специфичен статут

Политикът ще бъде наставник на участниците в шоуто

" Фермата " ще се излъчва шест пъти в седмицата - от понеделник до петък, от 21 до 22:30 ч., а в неделя ще бъдат и дуелите.

 Снимка 311074

От екипа на предаването издадоха, че към този момент е сниман и един трагичен двубой с доста обрати. Продължил е 6 часа и половина в невероятна стихия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР