Голямата страст на синоптичката Натали Трифонова, са модерните танци и

...
Голямата страст на синоптичката Натали Трифонова, са модерните танци и
Коментари Харесай

Натали Трифонова се върна към танците

Голямата пристрастеност на синоптичката Натали Трифонова, са модерните танци и тя още веднъж се е върнала към тях. Кръшната русокоска преди години е играла професионално балет, само че поради огромната си ангажираност в малкия екран е зарязала това си занятие. Към днешна дата Натали още веднъж е възобновила подготовките.

 

Така и не излиза наяве каква е задачата на подновяването на подготовките – дали ще се снима в клип или пък просто по този метод поддържа формата си. Самата тя постоянно е твърдяла, че точно с танците поддържа отличната си форма и постоянно положителното си въодушевление. Припомняме, че преди време Натали взе присъединяване в състезанието „ Танцувай с мен “, проведен от Слави Трифонов като по това време тя бе едвам 19-годишна.

 

Очевидно е всестранно развита персона, имайки поради обстоятелството, че в ученическите си години се е занимавала и с боулинг, освен това професионално и е ходила на надпревари, на които отвявала конкуренцията с лекост. Слага завършек на тези си занимания, защото майка й ги счита за несериозни и я насочва към математиката, само че Натали не си пада по точните науки.

 

По-късно русокоската изявява предпочитание да учи медицина, което не е по никакъв начин изненадващо, поради че произлиза от лекарско семейство. Отказва се обаче, когато схваща, че би трябвало да пипа и разфасова трупове.

 

Синоптичката, която пред октомври чукна 32 години не приказва доста за персоналния си живот, само че към момента не е разкрила индивида, с който да сътвори семейство и дете, защото се е посветила на кариерата си. Въпреки това не стопират да се носят клюки за връзките й с високопоставени мъже.

 

Натали обаче твърди, че в никакъв случай не е била сгодена и акцентира, че е привърженичка на брака, който мъжът би трябвало да й предложи, когато се почувства подготвен. Съвместното общуване на фамилни начала, което през днешния ден е толкова съвременно, не е нейното нещо. Чувства се подготвена да стане родител. Иначе описът й с любовни завоевания не е по никакъв начин къс.

Инфо: Уикенд

Тагове: Натали Трифонова „ Танцувай с мен “ Слави Трифонов синоптичка btv танци страст
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР