Голямата размяна на играчи между Барселона и Ювентус е близо

...
Голямата размяна на играчи между Барселона и Ювентус е близо
Коментари Харесай

Барса иска да прати Ракитич в Юве, за да завърши двойната размяна

Голямата замяна на играчи сред Барселона и Ювентус е покрай своята връхна точка, написа " Спорт ". Според изданието към този момент е уредено прекосяването на Миралем Пянич и Матия Де Шилио на " Камп Ноу ", както и прехвърлянето на Жан-Клер Тодибо в посока Торино. Остава единствено още един състезател на каталунците, който да стане част от " бианконерите ".

От Барселона имат намерение това да бъде Иван Ракитич. Това ще е от изгода за тях, защото договорът му изтича единствено след година, а също по този начин получава висока заплата. Именно с цел да заплаща по-ниско заплащане Ювентус избира да си избере млад състезател, само че въпреки всичко клубът изследва опцията с 32-годишния халф. Не е несъмнено обаче дали той ще бъде включен в договорката, защото хърватинът към този момент изяви предпочитание да остане в сегашния си клуб и да извърши последната година от контракта си. " Старата госпожа " още през януари насочи добра оферта към него, само че тогава опитният състезател избра да продължи с Барса. Ситуацията в този момент може да е друга, само че нищо не може да се смята за несъмнено, считат от вестника.

#FCB

Rakitic entra en escena

El Barça quiere colocar a un centrocampista con ficha alta en el trueque

Todibo parece que irá seguro a Turín https://t.co/4WCbbYsxnV
— Diario SPORT (@sport) May 14, 2020
Лидерът в Ла Лига е предложил на италианците също и някогашния им футболист Артуро Видал, който към момента не се е договорил с Интер, както и Самюел Юмтити. Централният бранител е доста харесван от ръководителите на Юве, само че там разполагат с задоволително на брой класни играчи на тази позиция, като също така неговите постоянни травми ги тормозят. При всички положения за Барселона е доста по-добре да включат в договорката някой с висока заплата, с цел да се освободят от средства в това отношение, добавя " Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР