Голямата разлика между нас и опонентите ни е, че поемаме

...
Голямата разлика между нас и опонентите ни е, че поемаме
Коментари Харесай

Георги Георгиев, ГЕРБ: Ние поемаме ангажименти не само преди избори и ги изпълняваме

 _2024 izbori_v013


Голямата разлика сред нас и съперниците ни е, че поемаме задължения освен преди избори. И че ги изпълняваме - некампанийно, написа във Facebook лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Георги Георгиев.

 

" Преди една година след среща с жители от Манастирски ливади - Запад поех един съответен ангажимент - да осигурим финансиране за по този начин нужните асансьори за налична среда при обръщалото на трамвай 7. Необходимите средства от 600 000 лева бяха обезпечени в бюджета през септември 2024 г с гласовете на ГЕРБ-СДС и преди този момент с категорично решение на общинския съвет от 25 май 2023 година съответно за този план ", напомни Георгиев.

 

Публикацията му във Facebook продължава по този начин:


" Междувременно тогавашният кмет на регион Витоша инж. Теодор Петков свърши всичко належащо за построяването на асансьорите - дълги и времеемки градоустройствени процедури, той организира социална поръчка и избра реализатор, подписа контракт и през есента започнахме строителството.

След сигнали от жители за забавянето на строителството направих инспекция на място и разговарях с новия областен кмет. Той ме увери, че строителят ще бъде санкциониран за забавянето, както и че до края на юни обектът ще е изцяло подготвен.
Така работим ние. Разликата е забележима.


Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 22 в бюлетината и ме подкрепете като лидер на листата на 23 МИР в София с преференция номер 101. "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР