Голямата промяна на небосклона, която предопределя характера на годината, започва

...
Голямата промяна на небосклона, която предопределя характера на годината, започва
Коментари Харесай

Годишен бизнес хороскоп: Козирог, Водолей, Риби

Голямата смяна на небосклона, която предопределя характера на годината, стартира в навечерието й и ще приключи през май. Тя упорства да мислите най-вече за това, което следва и допустимо най-бързо да се разделите с проектите, които досега не са осъществени. Силно подвластни сте от транзитиращите планети през 2018 година. Тяхното влияние, няма по какъв начин да скрия, директно се отразява на метода, по който вие ще поддържате връзка със света, ще поддържате контактите си и по какъв начин ще работите за триумф в кариерата.

Козирог – Чувствате се притиснати от събитията. Всеки знае кои са те и по какъв начин би трябвало да се бори, с цел да ги в профил. Нека това да е вашето мото за 2018 година. Казвам го с вяра, тъй като по този метод само ще разчистите авгиевите обори и ще прогледнете за новото и нововъведенията, чиято сила ви е нужна, с цел да продължите напред. Не отлагайте този развой за края на година. Хванете юздите на волята си още през май, с цел да ви стигнат силите. Очаквам през ноември напъните ви да се увенчаят с триумф.

Водолей – Най-накрая: след години на упори труд и старания, вие ще имате време и сте в правото да се насладите на стореното. Кажете си, че постигнатото ви удовлетворява, не си поставяйте нови цели, а единствено предначертайте проекти, включвайки време за отдих. Ваканция ви е нужна. Потребна е освен на вашата душeвност, само че и на физиката ви. Дори да пренебрегнете съвета и продължите да дерзаете, през май сами ще уставите, че не сте напреднали и на йота. Вместо това, до ноември ще се заредят планувани или планувани събития.

Риби – Зад вашия тил през 2018 година стоят огромните добротворци на небесния хор. Те ви подпомогат – внимателно, само че неуморно. Остава вие да се преборите с егото си и да си признаете, че изпитвате нужда да получите и да получавате помощ от близките, да работите в съдружничество, да мислите колективистично. Тогава ще усетите прилив на още сила и ще установите, че вместо да ви изтощава, работата ви зарежда с възторг и с нови хрумвания. И по този начин, от май до ноември 2018 година.

Даниела Евстатиева, квалифициран астролог           
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР