Голямата промяна, която си поставяме като цел, не се случи

...
Голямата промяна, която си поставяме като цел, не се случи
Коментари Харесай

”Демократична България”: Голямата промяна отново ни подмина

Голямата смяна, която си слагаме като цел, не се случи на тези избори, установи Христо Иванов от „ Демократична България “. В първия си коментар след балотажа на локалните избори Иванов съобщи, че ще създадат изчерпателен разбор на резултатите си, които дефинира като положителни, само че и че би трябвало още доста да се работи.
От групировката се концентрираха най-вече върху столицата, защото в страната обединяването няма извоювани кметски места и общински препоръки. Групата на Демократична България в Столичния общински съвет ще бъде задоволително огромна, с цел да не могат да я заобиколят сериозните решения, изискващи квалифицирано болшинство.

Лидерите на Демократична България не разясниха кого техният електорат е подкрепил на втория тур, като акцентираха, че са призовали последователите си да гласоподават по съвест. В същото време за поддръжка на техните претенденти за районни кметове в столицата приканиха своите гласоподаватели и Мая Манолова, и Калоян Паргов, и Корнелия Нинова.

Според Атанас Атанасов, един от най-притеснителните обстоятелства на тези избори е бил огромният брой недействителни бюлетини.

След резултатите на европейския и на локалния избор данните сочат повишаване на поддръжката за „ Демократична България “ и обединяването занапред стартира да се готви за парламентарните избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР