Голямата популярност бързо ти изпраща сметката“, сподели Елен Колева в

...
Голямата популярност бързо ти изпраща сметката“, сподели Елен Колева в
Коментари Харесай

Елен Колева: 10 години бях на дъното

„ Голямата известност бързо ти изпраща сметката “, показа Елен Колева в „ Отблизо “. Както постоянно, ефектната дама беше оптимално откровена, забавна и впечатляваща. „ На 4 стъпих за първи път на сцена. Още от този миг нямах никакво подозрение, че тя е моят път. Когато от Монтана пристигнах в София, с цел да изучавам в НАТФИЗ, не познавах никого в столицата. На 23 бях оповестена за „ Актриса на годината “ и получих наградата за най-разпознаваемо лице “, върна лентата Елен по Българска национална телевизия.

Както се знае, хубавицата става известна още с втората си роля в киното – в „ Шивачки “: стопират я по улиците, пишат й писма. И тя взема решение, че откакто е обществена фигура, не трябва да крие персоналния си живот – макар че мъдрата й майка, уважавана балерина, я убеждава таман в противоположното. В този миг се случва любовната й история с мъж, който повлиява отрицателно на кариерата й, разклаща душeвността й.

„ Никога не съм серпантина да се занимавам с изкуство. Но 10 години бях на дъното. Първо страда егото, макар че по-тежко е страданието на душата. Но тогава стартира и моята промяна. Станах пациент на космоенергетиката, а след това разбрах, че желая да я упражнявам – това е единственият теоретичен способ отвън медицината, приет от СЗО “, споделя актрисата, която има тапия за специалист в космоенергетиката като Елена Калевска.

Днес тя е щастлива със своята разумност, с границите, които слага сред жълтата гласност и смислената популярност. Постига хармонията сред вътрешния мир и външния свят, интелекта и съвършената визия, за която се грижи Христина „ Тинта “ Панчева - кожата на Елен свети като очите й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР